slidefoto3

Dames- en herenfietsen

Wij hebben een grote voorraad dames- en herenfietsen. Voor een goed advies is het verstandig om langs te komen en u te laten adviseren. Wij bieden u de mogelijkheid om elk mogelijke fiets naar keuze uit te proberen.

Kinderfietsen

 • Batavus
  Of je nu op zoek bent naar een stoere, vrolijke, glamour, trendy of juist lieve kinderfiets. Batavus heeft kinderfietsen in alle maten en voor alle leeftijden. Van de eerste fiets met zijwieltjes tot aan de laatste schoolfiets kun je altijd bij Batavus terecht.
  Voor jongens hebben we stoere jongensfietsen in ons assortiment en meisjes hebben de keuze uit meisjesfietsen in de mooiste kleuren.

 • Cortina
  Ontdek de gave fietsen van Cortina. Je gebruikt je fiets elke dag. Of je nou naar school, werk of naar de stad gaat: op jouw fiets kun je rekenen.
 • PUKY
  Het PUKY succesconcept is qua vorm uniek en drukt maatgevend zijn stempel op de producten en het imago van het merk. PUKY® beschikt over 60 jaar ervaring met de ontwikkeling, constructie en productie van kindervoertuigen. Deze ervaring wordt door de zeer nauwe samenwerking met externe ontwikkelingspartners, zoals bijvoorbeeld bewegingstherapeuten, kinderartsen, kleuterscholen en scholen ondersteund. Motivatie en stimulus voor unieke kwaliteit "Made in Germany". Van driewieler of step tot (loop)fiets, wij hebben een ruim assortiment van PUKY in onze winkel.

 • Alpina
  Alpina maakt fietsen die gezien mogen worden. In de collectie vind je volop fietsen voor de basisschooljeugd. Van speels tot stoer. De meisjesfietsen en de jongensfietsen hebben allemaal hun eigen kenmerken, zoals ieder kind een eigen smaak heeft.
  Kijk ook voor leuke acties op: www.alpinafietsen.nl of www.cortinafietsen.nl

Racefietsen Mountain & Gravel bikes 

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan racefietsen, mountainbikes & gravel bikes in onze winkel.
Wij hebben de merken: Koga & Cannondale.

Elektrische fietsen/Stadsfietsen

Een E-bike is een elektrische fiets met trapondersteuning. De ondersteuning wordt pas ingeschakeld als de fietser de pedalen ronddraait. E-bikes zijn er voor jong en oud en voor uiteenlopende doeleinden, van toertocht tot dagelijks gebruik tot woon-werkverkeer. Met een E-bike blijft u, zonder veel moeite, lekker in beweging.

 • Flyer
  De Zwitserse fabrikant Flyer heeft zich sinds 1995 helemaal gespecialiseerd op fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt. Als enige fabrikant standaard 5 jaar garantie op de fiets.

 • Batavus
  Bij elektrische fietsen van Batavus kunt u kiezen uit meerdere technologieën. De Batavus Easy® e-bikes maken gebruik van ION® technologie. Batavus E-go® e-bikes wordt aangeboden in drie varianten: met BOSCH, RemovE of E-motion technologie. 

 • Gazelle
  Gazelle is een in 1892 opgerichte Nederlandse fietsenfabriek die ook auto's, brom- en motorfietsen heeft geproduceerd. De naamloze vennootschap, die zich sinds 1992 Koninklijk mag noemen, heeft een fabriek in Dieren. Het bedrijf produceert ruim 275.000 fietsen per jaar en is daarmee marktleider in Nederland.
 • KOGA
  KOGA staat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor de E-bikes van KOGA. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met controle in het eigen testcentrum, met aan de basis voor ontwikkeling een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design.
  De E-bikes van KOGA is gebaseerd op 2 technologieën, namelijk ION en Bosch.

 • Pegasus 
  E-bikes worden steeds populairder. Ontdek ons ruime assortiment aan elektrische fietsen met een middenmotor, een lage instap en een licht frame. Bekijk onze e-bikes!

 • Levit
  Een Levit e-bike is een stijlvolle elektrische fiets verkrijgbaar in verschillende modellen, uiteraard met een Bosch motor. Een Levit e-bike is uitermate geschikt voor het fietsen in de stad. Door krachtige accu en de hoge bouwkwaliteit bent u verzekerd van zorgeloze fietstochten.

 • Union
  De collectie van Union bestaat op dit moment uit elektrische fietsen, moederfietsen, omafietsen, recreatieve fietsen.

 • Cannondale
  Cannondale e-bikes staan bekend om hun mooie design, goede ontwerp en lange levensduur. Het stabiele frame in combinatie met de Bosch accu en motor zorgt voor een heerlijke rij-ervaring.

 • Cortina 
  Ontdek de gave fietsen van Cortina. Je gebruikt je fiets elke dag. Of je nou naar school, werk of naar de stad gaat: op jouw fiets kun je rekenen.